Nyt – Klassisk NORDLYS Massage tilbydes på Reersø

Velvære og sundhed!

Berøring er uden tvivl verdens ældste helbredelsmetode, det styrker immumsystemet, reducerer stress, øger velbefindende og giver bedre søvn m.m. og er med til at dække vores behov for nærhed og tryghed.

Jeg har en solid massagefaglig uddannelse som MassageTerapeut uddannet på Nordlys Massage Skolen i Silkeborg og kan tilbyde Wellness massage, der er en holistisk, omsorgsfuld, helhedsorienteret kropspleje, som giver dyb afspænding, vitalitet og velvære. Derudover kan jeg tilbyde terapeutisk tema-massage, som er arbejdet med en lang række kropslige problematikker, hvor vi arbejder dybere med en afgrænset del af din krop (fx ben, fødder, ryg, skuldre, hoved, ansigt, arme, hænder, bryst, forside) med fokusområder udvalgt efter dine problematikker, behov og ønsker. Et terapeutisk tema-forløb består typisk af 5-6 gange massage. Endelig består uddannelse af coaching massage, som bruges når klienten ønsker at kombinere sin bevidsthedsmæssige og personlige udvikling med den kropslige støtte fra massagen.

Massage skal ses som en komplementær behandling men erstatter ikke nogen form for lægelig behandling.

En klassisk Nordlys massage varer: ca. 75 – 90 minutter

Pris: kr. 450,00 (introduktionstilbud i første kvartal 2014 – kr. 350,00)

Terapeutisk tema-forløb:  6 gange massage, du betaler for 5 og den 6. er gratis

Jeg har massageklinik på hjemadressen Tjørnevej 5, Reersø, 4281  Gørlev og kan kontaktes for tidsbestilling på

Mobil: 40219192
e-mail:
bettyolsen@mail.dk

Jeg er medlem af NORDLYS Forum og arbejder i h.h.t. foreningens etiske og faglige kodeks, og jeg er under løbende supervision og efteruddannelse.

Glæder mig til at se dig

Betty Olsen

 

 
HOME