Tilbage til Reersø IT-klubs hjemmeside


Torsdag 23. maj kl. 20.00-21.00


Et absolut uhøjtideligt e-møde i 
chathytten. Voice- og videochat!

 
Crazy House!
Et helt uformelt træf i cyberspace.

Formålet var at opnå øvelse i deltagelse i LIVE konferencer med
 voice, webcam og whiteboard.

Sjoveste colorslides og animationer!
Sjoveste tegninger  på konferencens whiteboard!
Sjoveste jokes! 
Crazy House! 
23.05.02: Aftenens 1-times netmøde, med titlen Crazy House var præget af muntert forårshumør.
Formand Erling Nielsen havde sørget for morsomme indslag via webkamera, suppleret med skiftende skærmbilleder med colorslides og animationer. Der var livlig udvekslig af små anekdoter, og på e-møderummets whiteboard (-elektronisk tavle med bl. a. digitalt skrivekridt og viskelæder) blev lavet sjove tegninger.
Ved en afstemning, myndigt kontrolleret af Egon Sørensen fra Struer, placerede  Birthe Maltha-Petersen (Bibber) sig som crazy-mødets bedste digital-tegner, i tæt opløb med klubbens alderspræsident Christian Munthe-Fog, Herman Ransborg fra Ølstykke og Henning Larsen fra Gørlev.
Der blev også tid til et par tossede gåder. F.eks.: Hvad er den danske definition på et keyboard? Egon Sørensen havde følgede forslag: "Et bræt man hænger nøgler op på!" Og denne danske definition på microchips. Birthe Christoffersen: "Det er de små chips der ligger tilbage på tallerkenen når de store er spist op!" 
Ideen med arrangementets var, at lave en aften på Internettet, hvor medlemmer og gæster kunne stifte bekendskab med webbaserede konferenceværktøjer som bl. a. anvendes til levende (synkron) fjernundervisning.

 

Facliliteter til IT-klubbens konference var sponsoret af   CYBERLING