REERSØ FORUM LOGO 

 
Mailadresser på denne side får tilføjet * efter @*'et. 
Adresserne virker derfor kun når * fjernes. 
Reersoe kitface
Startside
Home
Menu
Chatroom


Opslagstavle til kommentarer, spørgsmål og debat

Nedenstående 51 indlæg er fra år 1999 .
Klik her og se de nyeste indlæg!


28-12-99
MILLENNIUM
Der sker noget på Reersø nytårsnat. Klik her og se plakaten.

<postgaardreersoe@*get2net.dk>


18-12-99
Julehyggen breder sig!
Klik her og se en særlig julehilsen fra Reersø TIL DIG!
Ho ho ho,

julemanden <online@*reersoe.dk>


21-11-99
Ny side om Thorkild Gravlund ...
se: www.go.to/gravlund.
Både artikler om og af forfatteren samt en række andre oplysninger (bl.a. billeder).
MVH,

Thorkild Gravlund på nettet <gravlund@*sol.dk>


15-11-99
I printed out the REERSOE HYMNE from your homepage and played it. It is a delightful and catchy tune. I hope you will give permission for me to play this tune when I am doing my little 'singalong' visits to retirement homes in my area. An English translation of the words would be nice, but not essential. I am not a 'solo' performer, but enjoy playing in ensemble with the Queensland Accordion Orchestra.
You live in a beautiful part of the world!
Regards

Eleanor Marzetti Wynnum, Australia <marzetti@*powerup.com.au>


12-11-99
Jeg må opfordre til fortsat læsning af den store danske forfatter Thorkilds Gravlunds folkloristiske såvel som skønlitterære produktion. Personligt er mit liv blevet rigere, efter at jeg har lært den gamle 'Danmarks dreng' at kende.
Gravlunds bøger er kun forældede ud fra en meget overfladisk betragtning. Netop i disse år spørger vi jo os om, hvad det vil sige at være dansk, om vi i det hele taget behøver at værne vores nationale fællesskab over for tidens totalitære ideologier som multikulturalismen, europærismen etc. Gravlund giver svaret på en både original og ufattelig ægte måde. Genopdagelsen af hans jordnære og rodgroede nationalisme er forudsætningen for et fortsat dansk folke- og hjemstavnsliv i en stadig mere og mere internationaliseret verden.
Jeg ser frem til med tiden at kunne gæste Reersø og besøge den gamle åndskæmpes grav og mindesten.
MVH,
Mads

Mads Kierkegaard Otto <bjarkemaal@*post.com>


11-10-99
Jeg synes jeres hjemmeside er god reklame for Reersø, men jeg synes der mangler et link til Gørlev Kommune som I jo er en del af.
Venlig hilsen Lillian Pedersen

Lillian Pedersen <lillianpedersen@*get2net.dk>


28-09-99
Det er nogle meget fine og informative hjemmesider om Reersø - fin reklame for øen !
Venlig hilsen,
Jørgen Arnam-Olsen, borgmester.

Jørgen Arnam-Olsen <jao@*goerlev-kom.dk>


11-09-99
I min præsentation af Gørlev Indrætsefterskole http://home0.inet.tele.dk/gie/ på nettet fandt jeg det vigtigt at fortælle lidt om lokalsamfundet, så derfor er der naturligvis linket til kommunen og ikke mindst Reersø´s hjemmeside som jo er et pragtstykke af rang.
Eskild Hansen <eskilddh@*get2net.dk>


08-09-99
Jeg kunne godt tænke mig at høre om der er nogen på Reersø som opdrætter manx kattene... dvs trækker stamtavler på dem, så de kan bruges til avl og udstilling.. Jeg har pt selv 5 manx katte og kigger altid efter nyt avls materiale... Jeg gider bare ikke at norvice godkende kattene, så derfor skal de have en stamtavle...
Giv lyd hvis der er nogen som kunne tænke sig et samarbejde, da jeg med garanti har en ubeslægtede avlshan.

Mickey <mickey_bt@*hotmail.com>


05-09-99
Hilsen fra Raleigh, North Carolina, U. S. A.
Charles

Charles Creegan < CCreegan@*aol.com>


20-08-99
Kaere Reersoere,
Vi har nu langt om laenge fundet ud af adressen paa Reersoe's super-home page via Erling Nielsen, og vi er hernede i Qatar ved Den Persiske Golf meget imponerede!!
Det er sjovt for os at foelge lidt med!!
Saa kan vi stolte fortaelle venner her om Reersoe og hvor avancerede I er!
Vi hygger os i 50 graders varme, og vil snart vende tilbage til Strandvejen 3 engang i loebet af efteraaret!! Hilsen til alle Reersoe boerere!
Anne Lutken og Bjarne Jensen

Anne Lutken <bjarne_anne@*hotmail.com>


19-08-99
Karin Lindegaard <karinlindegaard@*yahoo.dk>


12-08-99
Hej, til alle i IT-klubben fra en supporter, håber at læse spændende nyt på jeres sider. Utroligt hvad der er om Reersø, Erling! og også ANDRE. mange IT-hilsner fra LIS i nr. 87.
LIS <Boettcher.reersoe>


10-08-99
ES war schön in Reerso
Markus Instinsky


09-08-99
DUSØR 2000 KR!
Oplysning der kan føre til opklaring af indbrud og tyveri hos Havnens Grill, Reersø, nætterne mellem 6.-7. og 7.-8. august belønnes med en dusør på 2000 kr. Oplysninger modtages på telefon 40758596.
Med venlig hilsen

Lene og Poul <grill@*reersoe.dk>


24-07-99
Hej Thorsten! Jeg har med glæde indføjet dig på Reersø's e-mail liste hvor både øens fastboende, og landliggere med sommer- eller weekendadresse på Reersø er meget velkomne!
Erling Nielsen <online@*reersoe.dk>


24-07-99
Jeg har i mange år haft sommerhus paa Glentevej 4 paa Reersø og vil gerne optages på jeres e-mail adresseliste.
Iøvrigt en utrolig spændende hjemmeside; godt initiativ!
Mange hilsner

Thorsten Hoejmose <thojmose@*mailcity.com>


10-07-99
Kattekillinger med og uden hale!
Kroens hankat og smedens hunkat har resulteret i 5 søde killinger. En grå uldtot, en sort, to hvide med grå "plamager" og endelig en hvid med sorte plamager. Sidsnævnte med hale.
Kan afhentes Strandvejen 23
Christian og Jette

Jette Hansen <jette@*post10.tele.dk>


28-06-99
Kare Erling!
Fik e-mail i gaar fra en Holger som for 25 aar siden spent hans ferie hos os her i Canada som en student. Han huskede vores "Klondike Days" her i Edmonton og tangte paa "the good old days". Han searched "Olstead" and fandt mig i REERSO FORUM. Du har sandelig aabnet mange doors for me og min familie som besogte Reerso mange aar ago. Saa tak igen. Keep up the good work.

Sysse <kolstead@*telusplanet.net>


28-06-99
På siden om Friluftsoplevelser på Reersø ville det pynte med et par gode beretninger og billeder. Har du eventuelt noget du gerne vil dele med sidens læsere? Kontakt:
Erling Nielsen <online@*reersoe.dk>


24-06-99
Helt fantastikt!!!!
Mycket IMPONERANDE. Här fanns så mycket information. MYCKET TREVLIGT (FLOTT). Att det finns så mycket att se, besöka och att det beskrivs på en hemsida. Jättebra
Very impressive to find allmost everything about the "island" on one site. I made a try to search on "reersö" and would have been more than satisfied to find one or two sites with connection to your "island". I just wonder" is there more to ask for"?
See you next week!!!!

Peter Olin <peter.olin@*kb.se>


24-06-99
Kære webmaster.
Via Hanne pottemager er vi blevet opmærksomme på øens hjemmeside - vi er vildt imponerede -hvor er det flot - mange "store" steder burde misunde øen denne flotte præsentation.
Med venlig hilsen
KIN Handelshus, Vejle
www.kin-handel.dk

Annemarie Kruuse <ak@*kin-handel.dk>


14-06-99
HAVEMAND SØGES
Er du evt. pensionist og har du lidt tid til overs, så har jeg en lille køkkenhave jeg gerne vil ha´hjælp til. Jeg bor på Knudsvej på Reersø. Ring til mig på 40811313 eller send mig en mail

tine Bruun <tinebruun@*fedt.dk>


12-06-99
Lille sommerhus på 54 kvm, heraf overdækket terrasse på 12 kvm,
2 værelser hver med plads til 2 i køjer, og sovesofa med plads til 2 i stuen, 300 m til strand og 1 km til Reersø by med købmand, bager og havnen
Pris pr. uge kr. 1.500. Udlejes i perioden 1. maj til 1. oktober

Rytter <kam2844@*vip.cybercity.dk>


11-06-99
Sommertider sidder man bare og roder lidt rundt på nettet - i min søgen efter et sommerhus faldt jeg over din/jeres hjemmeside - Den er meget velfungerende og omfattende - men det jeg ledte efter nemlig noget om private sommerhusudlejere på Reersø - det fandt jeg ikke !
Carsten Kløcher <kloecher@*post10.tele.dk>


23-05-99
Har I opdaget på Reersø at HALELØSE KATTE har invaderet Internet? På adressen http://nav.webring.com/cgi-bin/navcgi?ring=manxring;list
findes ialt 20 hjemmesider der handler om haleløse Manx-katte, og med tonsvis af fotos. Herunder ”katterier” der opdrætter haleløse katte.

Manx Cat Lovers <denmart@*post2.tele.dk>


04-05-99
Hej Peter! Reersø er altså ikke nogen verdenby - som Odder :-).
Til gengæld finder I - efter få minutter til fods - Havnens Grill, Kroen og Postgaarden (herlige spisesteder!), samt Spar-købmanden med posthus og håndkøbsudsalg for medicin.
Nærmeste provinsby, med banker, bibliotek, turistbureau m.v. er Gørlev (10 km fra Reersø). Slagelsebussen (via Gørlev) har endestation på havnen. Go' tur!

Erling Nielsen <online@*reersoe.dk>


04-05-99
Hej Reersø!
Vi er en hel efterskole der muligvis kommer til jeres dejlige by til sommer. Vi skal ligge i havnen, derfor ville det være dejligt med nogle brochure der kunne fortælle os noget om f.eks. banker, spisesteder, biblioteker (vi er ikke særligt vilde med at læse, men vi skal bruge internet) o.s.v. På forhånd tak.

Peter Korsgaard 8300 Odder <dad_freak@*hotmail.com>


23-04-99
Hvis du søger en e-mail adresse eller en hjemmeside på Reersø finder du den nemmest på websiden: http://www.reersoe.dk/xyz_emailadresser.html
Mvh

Erling Nielsen <online@*reersoe.dk>


20-04-99
Thanks for helping me. We found Betty and Erik. It's a small world at
Internet. In May we will come to Reerso.
Greetings,

Ronald Benninga <r.benninga@*wxs.nl>


12-04-99
Hej Reersø Forum.
Min store ros til Reersø-hjemmesiden. Den kaster et godt lys over et, for almenheden, lidt overset paradis, men som alle vi, der har tilknytning dertil, elsker. Jeg selv har et sommerhus på Vibevej, som jeg lige har overtaget fra mine forældre, som er kommet herude siden 1963. Jeg selv er kommet her siden 1965. Selvom jeg måske i nogens øjne "bare" er en Københavner, der tilbringer nogle uger om året på Reersø, må jeg sige at stedet altid vil stå for mig som noget helt specielt. En skærende kontrast til storbyen, som husker mig på nogle af livets "sande" værdier.
Samtidigt synes jeg at netop de initiativer, som I gør, bl.a. mht. fjernjob-hotellet og IT-huset, er vejen frem. Reersø skal, i mine øjne ikke bare være et frilandsmuseum. Det charmerende ved Reersø er jo netop, at det er et samfund, som ikke udelukkende beskæftiger sig med turisme, men som overlever i sig selv. Det håber jeg I kan fortsætte med.

Når jeg nu er kommet i gang, må jeg lige komme med et forslag. Jeg har anskaffet mig en mobiltelefon, som jeg primært bruger når jeg er på Reersø. (Det er billigere). Men der er dårlig radiodækning. Jeg talte således med Sonofon (Trine ;-), som fortalte at Sonofon rent faktisk IKKE dækker Reersø, og at nærmeste sender står i Gørlev. Hun sagde at man som kunde kan rette henvendelse til Sonofon vedr. ønsket om en sender/modtager i områder uden dækning. Og hvis der var nok der ytrede et sådan ønske, ville Sonofon arbejde på problemet. Så hermed en opfordring: Hvis du er interesseret i at anvende din mobiltelefon på Reersø, så ring til Sonofon og giv udtryk for dit ønske om bedre dækning. Dette også i forlængelse af brugen af Internet vha. notepad / mobil-modem.

God sommer. Jeg glæder mig til at tilbringe den på Reersø.

PS. Er der nogen der ved hvad der skal ske med "feriebyen", ude på Nordstranden?

Niels H. Jørgensen <nhj@*vip.cybercity.dk>


10-04-99
15 years ago I went with my girlfriend on holiday to France. Some persons stole all our belongings. Betty and Erik from Reerso helpt us, and gave us food. We lost there adress. In May we will come to Danmark.
We try to find them. Betty was working at the Carmen Fabrick. Heardress materials. Please help. Tak, tak, many thanks.

Ronald Benninga <r.benninga@*wxs.nl>


03-04-99
Hej Mads,
Mange tak for Gravlund-portrættet.
Jeg har fluks sat det ind på Gravlund-siden. Hvis besøgende på Reersø Forum har lyst at se billedet, så klik på "Thorkild Gravlund" på velkomstsidens Menu.
Mvh

Erling Nielsen <online@*reersoe.dk>


03-04-99
THORKILD GRAVLUND BILLEDE
På websiden DET GAMLE LAND er vist et billede af Thorkild Gravlund på Ræbild.
Jeg har lænket direkte fra min artikelside med boganmeldelsen til din Gravlund-side www.reersoe.dk/gravlund.html
Jeg har også indsat vedhæftede billede i Gravlunds tale. Du er velkommen til at bruge det på din side.
AD,

Mads Kierkegaard Otto <torsten_otto@*teliamail.dk>


09-03-99
Kære Mogens Lauritsen
Mange tak for billedet af Thorkild Gravlunds digterhytte - modtaget pr. e-mail.
Billedet kan nu ses på www.reersoe.dk/gravlund.html hvor en
hjemmeside med indlæg om Reersø’s lokalhistorie er under opbygning.
Med venlig hilsen

Erling Nielsen <online@*reersoe.dk>


02-03-99
EFTERLYSNING
Stjålet på ejendommen Lærkevej 12, Reersø:
Mercury 75 HK EL-PTO Lb.nr. 9831724, med anti-iceing, samt Yamaha hjælpemotor. Sagen er politianmeldt.
Dusør kr. 700. Henv. tlf. 58502010

Henriette Ross


18-02-99
Kære Jeremy Millard
Tak for de opmuntrende ord som er spændende læsning for landsbyens IT-interesserede.
Håndbogen om hvordan den nye teknologi kan tjene (eller true) landlige områder vil givetvis interessere mange på Reersø. Hvis den danske version sendes til Reersø IT-klub c/o Erling Nielsen, Havnevej 4, DK-4281 Gørlev, sørger jeg gerne for cirkulation blandt interesserede.
Mvh
Webmaster
Reersø Online

Erling Nielsen <post@*reersoe.dk>


17-02-99
Det glæder mig meget at høre om Reersø-gruppen og dens arbejde I nærsamfundet for at vise de muligheder der er forbundet med Internettet, telearbejde, teleuddannelse, osv.
Jeg har arbejdet meget over de sidste år, både i Danmark men også på europæisk plan, med den nye teknologi og hvordan den kan bruges til at gavne lokalsamfundet, også ude på landet og i periferiske områder.
Jeg er overbevist om værdien af de mange muligheder der er, uden at glemme at der er også trusler. Jeg har f.eks arbejdet med Næstved og Kjellerup kommuner i Danmark (to vidt forskellige områder) såvel som mange landlige områder over hele Europa.
I denne kontekst har jeg fornylig forfattet en slags håndbog om hvordan den nye teknologi kan tjene landlige områder, som skal udgives også på dansk af LEADER-programmet om et par måneder. (LEADER er den europæiske Kommissions fund for landlige distrikter).
Hvis I gerne vil modtage en kopi herom, og har ikke selv afgang til LEADER materialer. Giv mig besked og jeg vil sørge få det. Glem hellere ikke, at i Aarhus den 22. til den 24. september 1999 holdes der en stor europæisk konference om telearbejde og nye måder at arbejde på i informationssamfundet (kig på http://www.telework99.dk), som også vil beskæftige sig med disse spørgsmål. Held og lykke med jeres arbejde!
mvh
Jeremy Millard
Projektleder, European Telework Development
(et projekt under Kommissionens ACTS-Program)

Jeremy Millard <jeremy@*post4.tele.dk>


15-02-99
Hej!
Er der nogen på Reersø som der husker mig?
Jeg hedder Svenn-Erik Trælle. Flyttede derfra (desværre) i 1976. Jeg husker Henrik (vistnok-Larsen) og Jack Dunkirk.
Hvis i bor der endnu og læser dette-så er jeg interreseret i at skrive/møde jer igen og få en sludder om "gamle dage"

Svenn-Erik Trælle <seet.sl@*Mobilixnet.dk>


14-02-99
Her en kompliment til Reersø Forum fra et andet dejligt sted , som er ved Tissø , jeg synes at det er en meget flot at en lille (Ø) som Reersø kan have så mange brugere.
Også en kompliment til ERLINGS flotte hjemmeside .
CPC.

Claus Christoffersen <DCPC@*post7.tele.dk>


13-02-99
S æ l g e s:
------------
4 14" flotte alufælge med dæk.
Hulafstand 120 mm.
Pris 1500.00 kr.
strandvejen 41. Reersø
Tlf: 58.85.73.30 efter kl. 15.

B.M.Petersen <bisti@*post.tele.dk>


01-02-99
Flere af Reersø Online's besøgende har efterlyst noget om Thorkild Gravlund. Jeg er derfor ved at bygge noget op på http://www.reersoe.dk/gravlund.html
Ligger nogen inde med et godt billede af Gravlund, som jeg må låne til scanning?

Erling Nielsen <post@*reersoe.dk>


27-01-99
Har hørt der skulle bo en mand på Reersø som er ferm til at istandsætte guitarer, f.eks. udskifte barre-bånd.
Kan nogen hjælpe mig med hans navn og adresse? Jag har endnu ikke selv e-mail. Svar modtages derfor hos online@*reersoe.dk

Jan Skovgård. Sæby <online@*reersoe.dk>


24-01-99
Saa mange, mange tak til alle der hjalpe min son finde billederne fra huset jeg boede i fra 1934 til 1947. Mit navn var Sysse Friis Nielson (det var virkelig Kirstine) Min brors navn er Jorgen Friis Nielsen. Jeg er ikke saa god til dansk mere. Haaber at hore fra Reerso - Det er og altid vil vare et lille paradis!! Jeg bor i Edmonton, Alberta, Canada. Er der noget i er interested i. Saa lad mig vide. Det er koldt her -25 i dag.
Kirstine Olstead < kolstead@*telusplanet.net>


22-01-99
Kathrin of Denmark!
Where are you, how are you, my Danish Angel?.....
I never imagined that anyone could steal my heart like this again...
Jeg Elsker Dig

Bill <Osterfelde@*aol.com>


19-01-99
Det var meget pudsigt med hensyn til Manden fra Canada og vores Hus
PS. Du skulle jo havde været detektiv!
Hilsen Lars

Lars Erik Lauridsen <lel@*post8.tele.dk>


19-01-99
BILLEDE TIL CARTER FUNDET!
Hej Carter.
Med god hjælp fra flere Reersø-beboere,
bl.a. 80-årige Harald Larsen, har vi fundet ud af, at det må dreje sig om huset på Havnevej 8. Jeg e-mail'er et par billeder af huset til dig i morgen.
Ha' det fortsat godt derovre i Canada.
Mvh
Reersø Online

Erling Nielsen <post@*reersoe.dk>


18-01-99
Mit kompliment for hjemmesiden.
Reersø Forum er en virkelig god og brugbar ide.
Bibber

Birthe Maltha Petersen <bisti@*post.tele,dk>


17-01-99
BILLEDE SØGES
Før min mor og mormor, Kirstine, flyttede til Canada i 1946 boede de på Reersø.
Morfar, Alfred Nielsen, var leder af den lokale havn under 2. Verdenskrig.
De boede i et hvidt 2-etagershus ved havnen.
Er der nogen der har et billede af dette sted.
Hvis nogen kan hjælpe mig vil jeg være meget taknemmelig.
Med venlig hilsen
Carter Olstead
Freind in Canada

Carter Olstead <colstead@*norwesco.ab.ca>


17-01-99
Velkommen og rigtig god fornøjelse!
Erling Nielsen <post@*reersoe.dk>


Indlæg fra 2002
Indlæg fra 2001
Indlæg fra 2000
Indlæg fra 1999