Kitface
Back
Menu
    REERSØ LOGO REERSØ LOGO REERSØ LOGO

Deutch    English    French    Japanese  

 


UK flagEnglish: Voice & Vision Conferencing

REERSØ-IT-KLUB    REERSØ ONLINE     REERSØ FORUM    CYBERLING eMødeService 


Reersoe Online Voicechat. Username: guest  Password: reersoe


I Reersø Online e-møderum kan vi skrive sammen (textchat) og tale sammen via computerens højttalere og mikrofon (voicechat).

Døren er åben
Hvis rummet ikke er optaget af et lukket møde, så står døren åben og enhver kan kigge ind og bruge rummet som almindelig voicechat.


Dette brugernavn og kodeord kan bruges når rummet er åbent:
Username: guest Password: reersoe 

Vejledning
Første gang du logger ind i møderummet vil du automatisk blive bedt om tilladelse til at installere 1-3 små programkomponter som er nødvendige for at kunne bruge systemet. Det burde kun tage et par minutter og skal kun foretages denne ene gang.

Når du har åbnet møderummet kan du teste din mikrofon og højttaler ved at bruge knappen "Audio Config". Følg den engelske vejledning som toner frem i hovedvinduet. Du kan alternativt teste din lyd off-line: Se her.

Du forlader møderummet igen ved ganske enkelt at lukke hele vinduet (ved at trykke på krydset i øverste højre hjørne).

NB: Vi hjælper dig også gerne med adgang til et e-møderum hvor du kan tale gratis, privat og fortroligt, alene med dine venner.
Kontakt:
webmaster@reersoe.dkDu er også velkommen som gæst i Reersø IT-klubs onlinearrangementer på Internettet. Se LiveNet Reersø.


LiveNet Reersø
Voice- og videokonferencer


Reersø IT-klub har siden år 2000 eksperimenteret med teknologi til LIVE arrangementer over Internettet. Klubben bestræber sig på jævnligt at indbyde til offentlige foredrag med visuelle præsentationer, på Internettet.
Internetadresse og password fås ved henvendelse til password@reersoe.dk

Det spændende ved denne form for mødeforum er, at foredragsholdere og gæster kan befinde sig hvor som helst på kloden, blot de har adgang til en PC med mikrofon, højttaler og Internet-browser. Webcamera kan også anvendes.

Se:   Kommende arrangementer

 

Mød dine kontakter  LIVE på skærmen!
58 85 71 12  


Tilbage til menuMiniportræt af Erling Nielsen  © COPYRIGHT 2003   ERLING NIELSEN DK-4281 REERSØ DENMARK.
WEB-DESIGN BY ERLING NIELSEN online@reersoe.dk