Reersøkoret
----- Original Message -----
Sent: Thursday, April 24, 2008 7:57 PM
Subject: Invitation

 

Kære Reersøkoret

 

Jeg snublede lige over jeres hjemmeside – imponerende! Og sikken en sangglæde J

 

Jeg er publikumskoordinator på TV2 programmet  ”Så det synger” og jeg vil da gerne invitere jer alle, i flok eller enkeltvis med som publikum, se nedenstående invitation.

 

m.v.h.

Jens Næsland

Invitation

 

 

Vær med som publikum når vi optager ”Så det synger” med Michael Carøe og The Antonelli Orchestra!

Programmet vises lørdage kl. 20 i den bedste sendetid på TV2

 

Vi optager april og maj kl 17:00 til ca. 21:30 i Metronomes studier i Jenagade 22 på Amager.

Vi byder på forfriskninger i form af øl, vand og snacks undervejs.

Det bliver underholdende, det bliver til tider nervepirrende, og det bliver helt sikkert svært ikke at synge med, når TV 2 byder velkommen til det nye underholdningsprogram ”Så det synger”. Afsættet er alle de hits, vi kender og elsker at synge med på, og udfordringen er, om deltagerne kan teksten. Kan de det, er der 500.000 kr. på spil.

 

Michael Carøe styrer de velsyngende deltagere på vejen mod hovedpræmien på 500.000 kr. Udover Carøe, får de syngende deltagere den ypperligste musikalske backup af Danmarks bedste live-orkester, The Antonelli Orchestra, under ledelse af kapelmester Claes Antonsen.

- Det er svært ikke at hygge sig, når man skråler med på de bedste sange, men ”Så det synger” er mere end fællessang, for hvad er det egentligt for tekster, der samler os, og kan vi mere end omkvædet, når det gælder. ”Så det synger” kombinerer alt det bedste fra den store musikalske underholdning med spændingsmomentet fra TV 2s quiztradition. Det glæder vi os til at invitere Danmark til at lege med på, siger TV 2s underholdningsredaktør, Gitte Madsen.

Du kan være med i programmet, som en del af det veloplagte publikum. Bestil gratis billetter ved at sende mail til synger@tist.dk , Husk at opgive dit mobilnummer, dato og hvor mange i kommer, der er begrænset antal billetter.

 

Der er ledige billetter følgende datoer:

29 april, 6 maj, 14 maj, 20 maj og 27 maj

J Jens Næsland

Publikumskoordinator

 

Reersøkoret